tiistai 21. huhtikuuta 2015

Pientä suurta pintaremonttia

Piharemontin etenemistä odotellessa remontti etenee hiljalleen asuinrakennuksen pintaremontin saralla. Paljon on kahden vuoden aikana remontoitu, mutta paljon on vielä edessä. Yläkerta on muutamia pieniä yksityiskohtia vaille valmis ja alakerrastakin on uudistettu pikku wc ja tuulikaappi. 

Tässä alkuperäinen pohjapiirros
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, pieni wc ja aula josta on käynti parvekkeelle. Alkuperäisestä pohjasuunnitelmasta poiketen yläkerran toinen iso makuuhuone oli jaettu kahtia jo meidän muuttaessa taloon. WC on myös pienempi kuin alkuperäisessä pohjassa. Toisessa makuuhuoneessa alkuperäisessä pohjassa näkyvää vaatehuonetta ei ollut, vaan seinä oli ummessa makuuhuoneeseen päin ja auki aulaan. Me toteutimme alkuperäisen pohjapiirroksen mukaisen vaatehuoneen. Keskellä huonetta oli myös isot kiinteät vaatekaapit ja matala tila oli auki isoon makuuhuoneeseen kun nyt se on avattuna toiseen lastenhuoneista.

Tässä nykyinen yläkerran pohjapiirros

Alakerrassa on olohuone, keittiö, vierashuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Kaikki pinnat on tarkoitus uusia myös alhaalla. Isoimpina projekteina keittiö ja kylpyhuone & sauna. Keittiön suhteen on suunnitteilla kaataa seinä ja ottaa vierashuone osaksi keittiötä. Se toisi ihanasti tilaa ja valoa keittiöön!

Tässä alakerta pohjapiirros (emme ole tehneet mitään muutoksia)

Tällä hetkellä työn alla on portaikon alla oleva pieni varastotila. Toiveissa saada tila hyödynnettyä varastotilana paremmin kun tällä hetkellä siellä ei ole minkäänlaisia hyllyjä tms. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti