tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kurkistus tuulikaappiin

Kurkistetaan sisälle Kesärinteen asuinrakennukseen ensimmäiseksi paikasta mihin kaikki vierailijat astuvat ensimmäiseksi eli tuulikaapista. 

Vanhassa tuulikaapissamme ei toiminut mikään - säilytystilaa ei juuri ollut, naulakko oli avonainen ja näytti usein epäsiistiltä. Kenkiä kahden aikuisen ja kahden lapsen taloudessa riittää eivätkä ne millään mahtuneet yhteen kenkätelineeseen vaan lojuivat ympäri pienen tuulikaapin lattiaa luoden melkoisen kaaoksen. Tila oli suoraansanottuna aivan hirveä!Remontisssa halusimme siistimmän yleisilmeen. Naulakko ovien taakse piiloon, helppokäyttöiset koritelineet erityisesti lasten asusteille ja kengille enemmän säilytystilaa.

Kaikki purettiin katosta lattiaan


Suunnitelma toteutui mielestäni aika hyvin ja naulakko pääsi liukuovien taakse, missä myös oma osionsa kiskoilla liukuville lankakoreille ja muutamalle kiinteälle hyllylle. Kengille lisää säilytystilaa tuo kenkäkaappi ja avaimetkin pysyvät hyvin järjestyksessä omissa koukuissaan. 

Liukuovet eivät ole peitä koko seinää vaikka olisin niin halunnut. Ulko-oven vieressä oleva patteri piti jättää näkyviin, sillä tuulikaappi olisi luultavasti ollut todella kylmä talvella jos patteri olisi poistettu tai suljettu ovien taakse.  Korvasimme tavallisen pienen vesikiertoisen patterin mustalla pyyhekuivaimella johon saa hyvin lasten rukkasia ym. kuivumaan. Se on ollut todella kätevä kun rukkaset kuivuvat tehokkaasti myös sisältä.

1 kommentti: