keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Mahdollisuuksien Kesärinne

Muutaman viikon päästä tulee täyteen kaksi vuotta siitä kun muutimme Kesärinteeseen. Tonttimme kauniin nimen löysin isosta kasasta papereita ja piirrustuksia. Rinne onkin kuvaava nimi pihallemme, josta ei tällä hetkellä montaa tasaista kohtaa löydy. Tontti on vanha ja suojainen - kotimme piiloutuu hyvin etenkin kesäisin katseilta suojaan. Tasaisella paikalla seisoo kaksikerroksinen puutalo, jolle seuraa pitää kaksi ulkorakennusta.

Omakotitaloa etsiessämme halusimme mahdollisuuden remontoida tulevasta kodista omannäköisemme mielellään ilman mittavia peruskorjauksia. Tämä vuonna 2005 rakennettu talo vastasi vaatimuksiamme ja totta tosiaan kaipasi täydellistä pintaremonttia. Pikku hiljaa olemme jo tehneetkin remonttia niin että yläkertaa alkaa olla pieniä yksityiskohtia vaille valmis ja olemme siirtyneet vähitellen alakertaan.

Myös piha kaipaa täydellistä remonttia - suurin osa tontista on luonnontilassa ja muistuttaa lähinnä viidakkoa kesäisin! Tontin profiili on melkoisen haastava suurien korkeuserojen vuoksi. Blogi keskittyykin nyt pääasiassa piharemonttiin - suunnitelmista toteutukseen.

Mahdollisuuksia ja haasteita siis riittää - askel askeleelta remontoimme Kesärinnettä rakkaudella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti