tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kesärinne highway

Jokaisen piharemontoijan painajainen on toteutunut Kesärinteen tontilla kun vesi- ja viemärijohtojen saneerauksen seurauksena piha on hirveän näköinen eikä sille voi edes itse tehdä mitään! En alunperin ymmärtänyt täysin millaiset vaikutukset saneerauksella onkaan meidän tonttiimme. Urakka alkoi ensinnäkin 2,5 viikkoa myöhässä eli sen valmistuminenkin venyy pitkälle heinäkuun puolelle. Pieneen mieleenikään ei juolahtanut että tontin reunaan rakennetaan kuorma-auton mentävä väylä, mutta niin vain eräänä kauniina aamuna saapui iso kuorma mursketta ja kaivinkone joka rakensi meille ihan oman highwayn!  

Tontin takanurkkaan on kaivettu melkoinen kuoppa ja tietysti kaikki ylös kaivetut kaivorummut ja putket ovat pitkin meidän pihaa. Kaunista, niin kaunista! Ja kun tuulee sopivasta suunnasta niin pihaan leijailee suloiset viemärin tuoksut! Töistä oli mukava tulla perjantaina kotiin kun tontin sisäänajossa odotti "pikkuinen" monttu. Autoa saa kääntää kieli keskellä suuta kun monttu hieman pienentää tuota pihaa! Parhaillaan kun pihassa on kuitenkin 3 autoa.
2 kommenttia:

  1. Hei,
    Kovasti täällä kiinnostaa, onko pihan tilanne parantunut kesäkuun jälkeen? Oletteko päässeet jatkamaan pihan laittamista, vai vieläkö koneet häärii putkien kimpussa?
    Tsemppiä sinne!! :)

    VastaaPoista
  2. No niin - pitkästä aikaa sain päivitettyä blogia kesäkiireiden keskellä :)

    VastaaPoista