torstai 11. kesäkuuta 2015

Yläkerran wc

Kurkistetaan vaihtelun vuoksi välillä myös Kesärinteen sisätiloihin ulkohommien lomassa.

Yläkerran wc koki täydellisen muodonmuutoksen - remontti toteutettiin kevätalvella 2014. Ainoastaan lattia ja katto säilyivät ennallaan.  Lähtökohta olikin kohtalaisen kaamea, joten muutoksen lopputulos oli väkisinkin parempi kuin aikaisemmin.

Ennen

Halusimme ahtaaseen vessaan valoisuutta värivalinnoilla ja sopivalla valaistuksella. Kalusteissa haimme toimivuutta ja modernimpaa ilmettä.

Kalusteiden valinta oli melko haasteellista tilan ahtauden vuoksi - vino sisäkatto asetti suurimmat haasteet. Tilaan piti sovittaa allaskaappi ja peilikaappi siten että altaan hana on keskellä peilikaapin alaosaa, joten sopivaa peilikaappia oli vaikea löytää. Etsintöjen jälkeen valitsimme Idon kalusteet. Ido Select Small sarja oli tuttu entuudestaan kun remontoimme entisen asunnon pikku vessaa. Valitsimme jopa samanväriset kalusteet uudelleen! Pidän erityisesti Selectiin sopivasta Ido Shape tasoaltaasta. Vaikka kalusteet ovat vain 32cm syviä niin allas on kuitenkin muotoilunsa ansiosta tilava ja toimiva.

Seiniin valitsimme laattojen sijaan maalia ja tapettia. Tapetti löytyi pienten etsintöjen jälkeen ja nähdessäni sen tiesin heti löytäneeni oikean tapetin. Harmaan sävy täsmää hienosti kalusteiden väriin ja raikas vihreä tuo väriä vessan sisustukseen. Tapetti kestää myös vesiroiskeita, joten on siksikinsopiva wc:n seinään. Lattian ilme kirkastui saumojen valkaisulla.

Seinä-wc:n halusimme koska yläkerran lattialämmityksen jakotukki sijaitsee vessassa ja halusimme koteloida sen piiloon ja samalla rakensimme myös seinä-wc:n kotelon joka kätkee sisäänsä myös putkia ja piipun kivipinnan. 

Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti