perjantai 1. toukokuuta 2015

Vapun varaslähtö

Otimme varaslähdön jo eilen vapusta huolimatta ja kaivinkoneen kauha osui maahan puolenpäivän jälkeen. Paljon saatiinkin aikaiseksi viidessä tunnissa. 

Tiesimme että tontti on kivikkoinen, mutta emme arvanneet että takapiha on lähes pelkkää kiveä! Kaivinkoneen kauha vain kolisi kun takapihaa alettiin tasoittaa. Nähtäväksi jää mihin saamme kaikki kivet maisemoitua, sillä emme haluaisi kärrätä maata pois tontilta. Kivimuurin aineksissa ainakin riittää!


Sisäänajoa levennettiin myös jo eilen jotta siitä saatiin täytemaata etupihalle. Vallikivistä rakennetaan muuri tukemaan korkeuseroa ja muurin yläpuolelle tulee istutusalue.
 

Talousrakennuksen takaa kaivettiin nurmikko pois ja se tasoitettiin. Alta paljastuikin ikävä yllätys kun joku ikävä ihminen on käyttänyt tonttiamme kaatopaikkanaan ja löysimme aikamoisen kasan roskia. Niin käsittämätöntä ja iljettävää!


Kaivoimme näkyvimmät roskat pois ja peitimme alueen suodatinkankaalla. Päälle levitettiin mursketta ja näin saimme alustan myös pihavajalle joka siirtyi yllättävän näppärästi kaivinkoneen voimalla!


Homma jatkuu tänään - paljon on vielä tehtävää kaivinkoneella! Ja vielä enemmän sitten kun piha on kaivettu! Toivottavasti emme saa kovin rankkaa sadetta niskaan - melkoisen märkää keliä luvattu ainakin iltapäivän puolelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti