keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Urakka jatkuu

Blogin päivitys on ollut hunningolla sitkeän flunssan vuoksi - yli kaksi viikkoa on sairastettu ja nyt vasta alkaa olo olla paranemaan päin. Yritän nyt päivitellä ahkerammin taas mitä pihalla on saatu aikaan!

Kun reissusta kotiuduttiin lauantaina illalla, niin heti sunnuntaina olin aamusta pihalla hommissa! Vuorossa oli lasten keinun ankkurointi maahan. Mies kiinnitti keinun jalkoihin pitkät pattingit, jotta keinu ei pääse kaatumaan. Minun hommakseni jäi upottaa tukipuut maahan. Lapset ovatkin jo kyselleet pitkään että koska varastossa odottava hämähäkkikeinu laitetaan paikoilleen ja en halunnut sitä asentaa ennen kuin keinu on tukevasti maassa kiinni. Esikoinen kävikin noin viiden minuutin välein tarkistamassa että joko on valmista että koska hän pääsee keinumaan.

Asensin keinun alle myös kumilaatat, jotta nurmikko ei kärsi keinumisesta. Etsin pitkään ja hartaasti sopivan hintaisia kumilaattoja ja vihdoin ne löytyivät Stark-verkkokaupasta. Tilasin laattoja 6 kpl eli laatta-alueen koko on 100x150cm. Kaivon mullat pois alta, laitoin pohjalle suodatinkankaan ja siihen päälle hiekkaa. Hiekan päälle yritin asentaa laatat mahdollisimman tasaisesti.

Illansuussa sain vihdoin itse hämähäkkikeinunkin asennettua paikoilleen. Lapset pääsivät tosin vasta aamulla testaamaan uutuuden. Itse keinu vaatii hieman vielä köysien säätöä jotta keinuessa pysyisi suorassa.


2 kommenttia:

  1. Phuuh, tänä keväänä tiukassa nuo flunssat, jos sattuu saamaan - täällä molemmilla lapsilla nuhaa ja yskää jo reilun kuukauden jatkunut! Pikaisia paranemisia sinne siis! Pääsette nauttimaan näistä ihanista aurinkoisista säistä ulkona puuhastellen taas! :)

    VastaaPoista
  2. Kahden antibioottikuurin jälkeen alkaa elämä voittaa vihdoinkin - en ole kyllä aikoihin tälläistä flunssaa potenut! Josko ilmat nyt alkaisi lämmetä niin flunssakin saisi kyytiä!

    VastaaPoista