torstai 28. toukokuuta 2015

Turhautumista!!!

Käyn tällä hetkellä hieman kierroksilla kunnan vesilaitoksen suuntaan! 

Päivä sen jälkeen kun kaivinkone poistui tontiltamme ilmestyi lauma kunnanmiehiä takapihallemme tonttikarttojen kera. Selvisi että asuinalueellamme aloitetaan vesiputkien saneeraus ja sen seurauksena tontillamme sijaiseva kaivo kaivetaan esiin ja lisäksi ainoa pääsy naapuritontin kaivolle on meidän tontin kautta. No ei siinä mitään- mitään uutta ei ollut ehditty kyseiseen tontin osaan rakentaa ja annoimme luvan tulla kaivamaan naapurin kaivoa tonttimme kautta. Sovittiin että alueen urakka aloitetaan tontiltamme, jotta pääsemme etenemään pihatöissä heti sen jälkeen. 

Kaivaminen piti alkaa viime viikolla ja ymmärsin että kuopat ovat muutaman päivän auki jonka jälkeen ne suljetaan ja pääsemme jatkamaan pihan rakennusta. Viime viikolla ei kaivinkonetta näkynyt eikä myöskään tällä viikolla. Eilen mies sai puhelun vesilaitokselta että maanantaina kaivot kaivetaan auki ja kuopat ovat kuukauden avoimena - SIIS KUUKAUDEN!!! Eli saan heittää hyvästit istutuslaatikoiden rakentamiselle ja sen myötä mansikoiden, vadelmien yms. istutukselle. ARGH! Kauan kaivatun tamppaus- ja pyykinkuivaustelineen pystytyskin siirtyy nyt ties kunka pitkälle - se kun on tulossa myös paikkaan mistä kaivinkoneen pitää mahtua kulkemaan. No johan tässä on yli kaksi vuotta ilman pärjätty, niin mitäpä sitä elämää turhaan helpottamaan.

Kaiken lisäksi kuoppa kaivetaan tonttimme sisäänajon tuntumaan eli nähtäväksi jää pääseekö autolla edes pihaan kokonaiseen kuukauteen! Se nyt on ainakin selvää että kuorma-auto ei pihaan mahdu - eli multaa, soraa, vallikiviä yms. ei tarvitse sitten tilata! Saa nähdä miten saamme piharemontin etenemään esimerkiksi ilman multaa.     

Eilen töistä tullessa odotti myös mukava yllätys kun metsurit olivat käyneet kaatamassa puita tontin rajalta. Yksi iso kuusi piti kaataa kuopan alta, mutta olivat sitten raivanneet oikein urakalla! Ennen emme edes nähneet viistosti tonttimme takana olevaa naapuritaloa - mutta nyt meillä on suora näköala heidän ikkunoihinsa ja he myös näkevät suoraan meille! GREAT!!! Iso terassi on suunnitteilla juuri tuohon suuntaan ja onhan siinä mukava sitten saunan jälkeen istuskella näytteillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti